AMIGO MAASTRICHT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 809 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amigo Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 1:17 Horrible experience, never even received the order but still paid. Was asked to pay extra in person for delivery
26 nov 2022 om 3:28 Pizza is really nothing special. Salami Pizza has a ton of onions on it which was a surprise. Margarita tastes like nothing
14 nov 2022 om 2:13 Was voor de geschatte tijd met de levering. Eten was goed.
9 nov 2022 om 2:38 Eten was goed alleen frietjes erbij vergetenngebeld en gelijk nageleverd
1 nov 2022 om 19:31 Bezorgtijd erg lang. Frieten in een dichte papieren zak die in een gesloten witte plastic tas zat; frieten dus zo slap dat je er een knoop in kon leggen. Calzone met shoarma was matig gevuld en met veel en veel te veel deeg.
27 okt 2022 om 10:47 everything good and tasty food!
20 okt 2022 om 2:35 Het wast wr zoals altijd zeer goed
16 okt 2022 om 15:11 Eten was koud en smakeloos
30 sep 2022 om 6:44 Zeer slecht eerste en laatste keer.
28 sep 2022 om 8:49 Zeer slecht
22 sep 2022 om 3:46 Food got delivered to the wrong address. I called to ask and they blamed me for not opening the door, when the went to the wrong address. They then wanted me to pay extra fees ontop for them to deliver it to the right address. Owner insulted me too.
21 sep 2022 om 9:14 Kroket was koud, geen saus op de kapsalon. Extra kaas aangeklikt en betaald maar er zat totaal geen kaas op. Ander drinken erbij dan aangeklikt en ook nog eens gebeld worden om naar buiten op de parkeerplaats te komen om te eten op te halen...