AMIGO MAASTRICHT

AMIGO MAASTRICHT Grillroom, pizzeria & frituur

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 531 beoordelingen
30 okt 2019 om 17:01 zoals altijd top
24 sep 2019 om 2:32 bestel er al jaren en heb nooid klachten
23 sep 2019 om 10:13 Ik weet niet wat mensen zeiken, is gewoon goeie handel
20 sep 2019 om 1:01 Eten is Lekker zo als altijd! Vriendelijke bezorger!
16 sep 2019 om 23:14 Better than the reviews say
2 sep 2019 om 8:11 Jammer dat de kaas niet goed is gesmolte en dat er geen saus bij zat vind het echt jammer normaal doen Julie zo lekker makken en nu niet vind ik echt jammer terwijl ik veel bij Julie bestel
27 aug 2019 om 19:58 Helaas niet voor reden vatbaar en zeer klantonvriendelijk. Hebben nooit ons eten ontvangen, wel betaald. Eigenaar zegt dat ze langs zijn geweest, waarschijnlijk verkeerde adres. Geeft ons de schuld en hangt telefoon op.
23 aug 2019 om 15:34 Ik belde op of het daadwerkelijk bijna 1 uur ging dure in de nacht, helaas was de medewerker niet zo vriendelijk en drukte me af toen de bestelling kwam moest ik naar buiten komen wat ik nog nooit hen meegemaakt de kapsalon was goed pizza veel te zout
21 aug 2019 om 12:51 Goeie service, aardige eigenaar. Had een pizza en durūm besteld, pizza was heerlijk, durūm was goed gevuld. Zeker nog een keer bestellen hier.
10 aug 2019 om 20:43 Hij wist de straat niet te vinden, ik had een broodje kebab, pizza taco en een kapsalon besteld voor een prijs van ongeveer € 20,- We kregen oud en taai brood. De döner was bovendien koud en we kregen oude verdorde sla. Dit is niet voor herhaling vatbaar.
7 aug 2019 om 3:57 tering, 2 1/2 uur gewacht. om een platschoteltje met 10frieten "extra vlees" en kaas gesmolten aan het aluminium te vinden. sluit deze toko aub.