AMIGO MAASTRICHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 923 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amigo Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2024 om 3:10 EERST KEER BESTELD WORD OOK LAATSTE KEER KWALITEIT WAS NIETS WAS LAAT EN IK HAD CALZONE 1 BESTELD KREEG CALZONE 2(MET VARKENVLEES) GELIJK WEG NAAR LRULLENBAK GEGAAN BEN ZO BOOS ZO BOOS ZELF OVERGEGEVEN TIJD,GELD,ETEN WEG NAAR PRULLENBAK
31 mei 2024 om 11:46 Dramatisch. We hadden een broodje shoarma en een broodje shoarma met turksbrood en kaas. De shoarma was taai en de kruiden die er op zaten waren niet te eten. Ook het turke broodje was taai en er zat alleen maar groente op en geen vlees. Het was koud
23 mei 2024 om 2:03 Overall ok. Pizza was below average because of the weird dough and overwhelming taste of oregano. Pasta was ok, chicken was nicely cooked but lacked sauce.
21 mei 2024 om 1:06 Bijna 1.5 uur moeten wachten op een pizza margereta en een pasta napolita met weinig saus.
13 apr 2024 om 22:29 Hele goed kebab zaak. Kapsalon samurai en andalouse is echt een favoriet. Bediening is altijd vriendelijk en snel. Ook laat nog open, dikke plus. Groeten, twee gasten van tegenover.
29 mrt 2024 om 19:24 Lekker kapsalon en vriendelijke bezorger
8 mrt 2024 om 2:14 Delivery man dont know where to deliver the food. Not again
27 feb 2024 om 13:57 Per vergissing besteld terwijl het afhalen was maar uiterst tevreden over het eten slleen oets vettig waarschijnlijk door de sla in het broodje maar het eten was heerlijk en netjes verzorgd. Top dus
26 feb 2024 om 4:48 Eten was goed en bezorging was zeer snel. Heel tevreden.
13 feb 2024 om 14:28 Food was good, did not take long. Overall good quality.
24 jan 2024 om 12:31 Food was okay, but there were a lot of onions on my pizza while i specifically asked for no onions. Delivery guy called a few times saying he was there, but i didn't see him. Instead of him walking to my door, I had to walk to his car..
21 jan 2024 om 12:46 Delivery guy called 4 times telling me to pick the pizza up on the street, however, not being there. Instead of walking to my door he kept calling me telling me that he can’t see me outside. Pasta was spilled.