AMIGO MAASTRICHT

AMIGO MAASTRICHT Grillroom, pizzeria & frituur

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 554 beoordelingen
19 jan 2020 om 12:45 More or less fast and friendly delivery. Pizza was pretty bad.
19 jan 2020 om 2:59 Er stond op de wacht tijd 60 min het eten was er binen 20 min ik vind het een slechte zaak het eten was niet te vreten bestel daar niks !!
16 jan 2020 om 20:47 Snelle bezorging. Eten was goed warm. De kapsalon was erg lekker!
14 jan 2020 om 22:49 De pizza was heerlijk Alleen de bezorger was erg onvriendelijk.
9 jan 2020 om 4:07 Ik had een pizza besteld. Het was heerlijk 111
7 jan 2020 om 10:16 was lekker
6 jan 2020 om 23:56 teveel olie/vet onderin het bakje van het broodje shoarma en de patat bij de schotel te zout en hard voor de rest was de shoarma goed
30 dec 2019 om 10:39 Super aardige bezorger
29 dec 2019 om 0:09 Erg slecht eten. Kofte besteld maar het vlees was erg droog. Leek meer op een doorgebakken mexicano hellas. Telefonische klacht ook ingediend en het antwoord was had je maar iets anders moeten bestellen. Bestel hier niks is troep.
27 dec 2019 om 17:24 We hadden best veel besteld, wat we kregen was echt niet lekker: te zoutige friet, spareribs smaakte nergens naar!, kapsalon was vies. We hebben 90% weggegooid. 30 euro voor niks weg.. plus, hoe kan je een frikandel verknallen..?
24 dec 2019 om 11:36 Sorry Amigo, maar de pizza was echt niet te vreten.
21 dec 2019 om 10:30 Slechte zaak. Heb mn eten nooit gekregen en als ik belde om te vragen hoelang het nog duurde, werd ik ongeduldig genoemd en hingen ze de telefoon op. Bestel hier nooit is al de zoveelste keer echt een slechte zaak!